Despre VMUG Romania

Despre

VMUG Romania este filiala locala a VMware User Group. Lansat oficial in august 2010, VMware User Group este o organizatie independenta si globala creata in scopul de a maximiza utilizarea produselor VMware si a solutiilor partenerilor. Principala activitate a filialelor VMUG din toata lumea este de a organiza evenimente in care se faciliteaza transferul de cunostinte prin prezentari si discutii.

Echipa locala de organizare VMUG este alcatuita din Razvan Ionescu, Mihai Huica si Constantin Ghioc.

Razvan Ionescu

Razvan IonescuRazvan Ionescu este un specialist IT cu peste 15 ani de experienta. Printre pasiunile lui se numara virtualizarea si tehnologia cloud. Detine o serie de certificari IT, inclusiv Veeam Certified Architect si AWS Certified Solution Architect – Associate. Razvan este membru al mai multor grupuri de utilizatori si poate fi vazut prezentand sesiuni in cadrul VTEC sau VMUG. In 2018, Razvan a fost acceptat in programul VMware vExpert. Scrie pe blogul personal: sysadminstories.com.

Mihai Huica

Mihai Huica

Mihai Huica activeaza in domeniul IT de mai mult de 15 ani, cu experienta in solutii de virtualizare, inalta disponibilitate si replicare, cloud privat si automatizare. Mihai este certificat VMware (VCP-DCV). In prezent este angajat al Orange Romania, cu functia de IT Infrastructure Solution Architect. Activitatile preferate pentru timpul liber includ scufundarile in ape deschise, fotografia macro si drumetiile montane.

Constantin Ghioc

Constantin GhiocConstantin Ghioc este un pasionat de tehnologie, cu accent pe virtualizare, cloud si automatizare. Constantin este certificat VMware (VCP-DCV) si membru al programului VMware vExpert. In timpul programului de lucru il gasiti in cadrul Lenovo, unde ocupa o pozitie de arhitect VMware. In timpul liber, Constantin testeaza tehnologii VMware in laboratorul personal, functionalitati AWS in… AWS, sau diferite tipuri de cafea in cafenelele de specialitate din Bucuresti. Blog personal: CloudHat.eu.